top of page

QUI SOM

Qui som

Qui som

Teixits i Confeccions Llagostera va ser fundada el 1957. En el petit taller del carrer Clivillers, es realitzaren la majoria d'uniformes de treball dels comerços d'Olot. Més endavant, s'introduïren la confecció de les bates d'escola i uniformes de la majoria de col·legis de la ciutat i les confeccions a mida per a senyora, senyor i nen.

30 anys després, al 1987, Carme Suñé en va assumir la gerència després de la jubilació de l'antic propietari. Actualment, la producció està centrada en la confecció roba a mida, venda de teixits i de roba de la llar i en la realització d'arranjaments de peces de roba. Encara es realitzen davantals d'escola per encàrrec, fets amb teixit de qualitat i amb confeccions que acompanyen el creixement de l'infant.

Després de gairebé 60 anys al servei dels seus clients, a Teixits i Confeccions Llagostera ens preocupem pel detall i la qualitat dels nostres productes i oferim un producte de proximitat i a preus assequibles. A més a més, oferim l'opció de crear aquelles idees de peces que no es troben al mercat en la talla o disseny preferits.

bottom of page